Reviews van patiënten

Talon Salei
Daar waar ik al langer dan een jaar klachten had die steeds erger werden, en artsen mij niet konden helpen, heeft Monic mij zo goed geholpen dat ik nu zo goed als klachtenvrij ben. Werd zeer serieus genomen en de tips en oefeningen hebben mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ik voelde ik mij altijd op mijn gemak en welkom. Bedankt voor jouw hulp Monic!

Minke
Monic heeft mij tijdens en na mijn zwangerschap heel goed geholpen met mijn bekkenbodem klachten. Ik ben er nu bijna helemaal van af en dat had ik verwacht. Dat was niet gelukt zonder de hulp van Monic.

Carine
Monic is een heel prettige en kundige vrouw. Ik heb haar ervaren als iemand die met je meedenkt en steeds weer kijkt welke kleine stapjes (want soms is het best zoeken naar de juiste spier!) je toch vooruitgang kunt boeken. Haar geduld daarin heeft mij erg geholpen.

Fleur
Zeer fijne fysiotherapeut. Zeer deskundig en heel prettig in het persoonlijk contact.

Marina
Na jarenlange klachten en beperkingen, en behandeld te zijn door verschillende fysiotherapeuten, kwam ik op advies van mijn behandelend specialist in het ziekenhuis in Utrecht terecht bij Monic Groen van Fysio Groen. Door haar zeer deskundige aanpak en behandeling ben ik sinds jaren weer volledig mobiel en klachtenvrij!

Britt
Monic is een erg fijne bekkenbodem therapeut. Ik voelde me door haar begrepen en serieus genomen. Wat ik vooral waardeer is haar daadkracht. Ze denkt met je mee, en schakelt haar grote netwerk in voor meer informatie over de situatie.

Willemein
Ik sluit me aan bij alle andere reviews. Vriendelijke, rustige en deskundige vrouw. Stelt je op je gemak en legt alles duidelijk uit. Door de juiste diagnose ben ik van mijn klachten af, waar ik jaren mee heb rond gelopen. Ben haar erg dankbaar.

Aniek
De verloskundige heeft mij doorverwezen naar Monic Groen. Monic is absoluut een aanrader. Ze behandelt niet alleen 'het probleem' maar kijkt juist net even wat verder. Je krijgt advies op maat en er wordt deskundig gehandeld. Mijn herstel is dankzij Monic erg soepel verlopen en geheel naar wens!

Jos
Monic heeft samen met mij de problematiek goed in kaart gebracht. Ze geeft helder advies met betrekking tot de behandeling en de verbetering die mogelijk en haarbaar is. Ik heb veel baat gehad bij de behandeling en deskundige begeleiding.

Cindy
Ik heb me bij Monic altijd erg op mijn gemak gevoeld. Ze is bekwaam, begrijpt de klacht en heeft mij altijd goed kunnen helpen met diverse klachten. Een prettige therapeute die haar vak verstaat.

Margriet
Monic benadert je erg rustig en vriendelijk en laat alles op jouw eigen tempo gebeuren. Met haar woorden kan ze heel goed schetsen wat je bij een oefening moet doen. Zo maakt ze elke uitleg met haar taal visueel en dus begrijpelijk. Hierdoor kan ik nu, na 2 sessies bekkenfysio, zelf aan de slag met de oefeningen. Heel fijn!

Freek
Fijne en kundige fysiotherapeut. Ze neemt de tijd voor je en legt graag uit. Zelfs nog bezig met extra vakcursus uit eigen zak, voor uitbreiding kennis en persoonlijke ontwikkeling!

Yvonne
Na verwijzing van huisarts in contact gekomen met Monic Groen. Zeer prettig ervaren, deskundig, zorgvuldig en alle tijd en rust om goede begeleiding te geven.

Merijn
Ik heb Monic ervaren als een zeer bekwame bekkenbodem therapeut. Ik voel me goed gehoord, begrepen en geholpen.

Christiaan
Duidelijke communicatie en fijn behandelplan.

Helga
Een prima adres om te herstellen. Monic had gelijk door waar de knelpunten zate, en heeft me zeer goed begeleid! Als het weer nodig is weet ik waar ik heen ga! TOP.

Yvonne
Na verwijzing van huisarts in contact gekomen met Monic Groen. Zeer prettig ervaren, deskundig, zorgvuldig en alle tijd en rust om goede begeleiding te geven.

Hanna
Monic is een geweldige therapeut, zeer professioneel, attent en delicaat. Ze gaf me een comfortabel en positief gevoel. Mij herstel verliep vrij snel en ik heb alleen positieve indrukken.

Yvonne
Na verwijzing van de huisarts in contact gekomen met Monic Groen. Zeer prettig ervaren, deskundig, zorgvuldig en alle tijd en rust om goede begeleiding te geven.

Rolstoel gesponsord door Fysio-Groen

Stoel voor mensen met mobiliteitsproblemen in het Meander Medisch Centrum Amersfoort gesponsord door Fysio Groen