Direct een afspraak maken of contact opnemen

Hoe maakt u een afspraak?

● U kunt zelf online de eerste afspraak maken. U ontvangt een e-mail ter bevestiging, dit kan enige minuten duren.

● U belt 06-2519 8012Laat gerust een voicemail bericht achter, u wordt teruggebeld.

● Of u vult onderstaande velden in en drukt op Verzenden. Er wordt dan contact met u opgenomen.


* Graag alle velden invullen
(vermeld a.u.b. geen privacy gevoelige gegevens als BSN, geboortedatum, e.d.)


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00u-18.00u.

S.v.p. de eerste keer meenemen

Uw bewijs van inschrijving van uw zorgverzekeraar.
Uw rijbewijs, paspoort of identiteitsbewijs.
Eventueel uw verwijzing van huisarts, specialist of bedrijfsarts.
Een handdoek.

Wat dekt de verzekering?

Fysio Groen heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract gesloten. Dit betekent dat uw fysiotherapeut rechtstreeks declareert bij uw verzekering. De aanvullende verzekering vergoedt de meeste behandelingen van de fysiotherapeut. Polissen wijzigen helaas veelal jaarlijks. Het is daarom vrijwel onmogelijk hier aan te geven wat er wel of niet wordt vergoed door uw zorgaaanbieder. In het algemeen geldt het volgende.
- Met een chronische ziekte indicatie vergoedt de zorgverzekeraar vanaf de 20e behandeling.
- De basisverzekering vergoedt 9 behandelingen als er sprake is van urine incontinentie.
- Kinderen tot 18 jaar hebben recht op vergoeding van 18 behandelingen uit de basisverzekering. Zijn er meer behandelingen nodig? De zorgverzekeraar betaalt die meestal ook, mits de ouders aanvullend zijn verzekerd.

U wilt vast niet voor verrassingen komen te staan. Daarom is het raadzaam vóóraf goed uw polis te lezen. U weet dan wat er onder de dekking valt. Natuurlijk kunt u ook even contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Behandelingen die niet (meer) door uw ziektekostenverzekering worden betaald dient u zelf te voldoen aan de behandelaar. U ontvangt hiervoor uiteraard een nota.

Heb ik een verwijzing nodig?

U heeft geen verwijzing nodig. Uiteraard mag u nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts, maar nodig is dit niet. De huisarts houdt wel de coördinatie van uw zorg. De fysiotherapeut zal de huisarts informeren, tenzij u meldt dat u dat niet wenst. Als u besluit direct naar de fysiotherapeut te gaan, dan stelt hij of zij eerst vast of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Indien dit niet het geval is dan wordt u doorverwezen. Als u wel behandeld kan worden, dan zal de fysiotherapeut met uw behandeling beginnen.

Praktijkregels

Een afspraak kan tot 24 uur vóór het afgesproken tijdstip kosteloos worden afgezegd per telefoon of e-mail. Bij het te laat afmelden kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten worden NIET gedekt door uw zorgverzekeraar. Ingeval van ziekte en/of onvoorziene omstandigheden kan hier soms van worden afgeweken.
Als u meer wilt weten over ondermeer de bescherming van uw gegevens, kijk dan op de pagina: